Beijing
Blijf op de hoogte en volg Merlijn
20 September 2006 | China, Beijing
Een kort bericht vanuit China. Ik ben veilig aangekomen en heb daarna succesvol Guy kunnen oppikken vanaf het station. Eigenlijk allemaal heel vlot gegaan. Vergeleken met India is China werkelijk peanuts. Het reist gemakkelijk, er zijn nauwelijks oplichters en het is een vooral hardwerkend en vriendelijk volk. In Beijing vooral de muur gezien natuurlijk, het plein van de heilige vrede en de verboden stad. Daarnaast nog goedkoop wat leuke dingen kunnen kopen zoals een geheugenkaart van 1 gb voor de camera (13,50 euro), All Stars gympen (6 euro) en een Peak gore-tex jack voor (16 euro). Allemaal fake maar wel handig.
21 September 2006 - 06:03
Maurits:
He leuk jij ook een site!
Onze reis zit er bijna op en dan is het ook voor ons tijd om dokter te gaan spelen... Kunnen wij mooi van jou verhalen genieten.
b.t.w. bekende foto, jou pasfoto. ik denk dat daarover nog geen auteurs rechten betaald zijn??
Greetz from NZ -
22 September 2006 - 01:50
Stuben:
Heb mail gestuurd mbt opdracht. Wens m veel succes, de arme knakker...
Groet -
23 September 2006 - 12:31
Harrie:
Hoi Merlijn, je foto's beloven veel!!
Ik vertrek over 2,5 uur naar Beijing, jammer dat we elkaar daar niet kunnen treffen. Nog veel plezier, eind october kunnen we onze ervaringen
vergelijken, groetjes harrie