Aan de voet van Tibet
Door: Merlijn
Blijf op de hoogte en volg Merlijn
28 September 2006 | China, Peking
We zullen hier een volle week zitten en beginnen morgen aan een tweedaagse trektocht die werkelijk niets voorstelt maar waar iedereen er hier zeer gewichtig over doet. We zullen zien...
Planning vooralsnog, 5 oktober trein naar Chengdu (18 uur), Chengdu bekijken en dan kijken of we met de trein naar Lhasa (Tibet) kunnen, 15 okt naar Beijing vliegen, 16 okt naar Amsterdam terug, 18 okt uitreiking arts-diploma te Maastricht. Nah, moet lukken!
28 September 2006 - 13:40
Thom@s:
okay... Merlijn van libelle's krijg ik ook altijd diarree..ik had je daarvoor kunnen waarschuwen ;) -
28 September 2006 - 14:07
Ernst:
Zwartwitfoto's maken van jezelf zonder t-shirt aan........ ik wist niet dat dat daar mocht :p
Geniet! En tot snel dokter schoots!! -
28 September 2006 - 14:50
Frank:
Ha Merlijn,
Wat ligt Maastricht toch in een uithoek van Nederland hè. Dat is toch al gauw 2,5 uur vanuit Tiel. Een ongekend lange afstand die steeds moeilijker te overbruggen lijkt. Kom maar snel wat dichterbij wonen in Breda, dat is nog maar 1,5 uur.
Trouwens, die bus naar Li Jiang, is dat te vergelijken met de trein Geldermalsen-Tiel. Ook terug in de tijd zo'n beetje.
Groetjes aan de Dalai Lama!! -
28 September 2006 - 18:22
Papa En Mama:
Inderdaad groots en heel mooi, we kunnen ons voorstellen dat je onder de indruk bent.
Mocht 18 oktober niet lukken, dan neemt papa de bull in ontvangst en kan hij eindelijk doktertje spelen!!!!
Geniet ervan en heel veel groetjes, liefs van ons. -
28 September 2006 - 18:50
Petra:
Hej Merlijn, ik d8 ik zal jouw kant van het verhaal ook eens lezen, es kijken of je even enthousiast bent als Guy. En ja hoor, jij noemt zelfs de diarree mooi! Ik citeer:
"mijn diarree. De foto's zeggen misschien het meest, ik kan de schoonheid niet beschrijven."
Gelukkig kon ik die foto niet terugvinden... ik vond die gegrilde ratten al naar genoeg ;)
Geniet er van!!!
Liefs Petra -
28 September 2006 - 21:32
Huug:
Ziet er nog steeds fantastisch uit, daar in China!
Coconnen van één of ander beest zijn meestal het lekkerst!
Blijf van die prachtige foto's maken!!! Die landschappen zijn echt adembenemend. -
29 September 2006 - 16:22
Reint:
Indrukwekkende foto's! Zo te horen maak je optimaal gebruik van de tijd. Heerlijk jongen, geniet ze! -
04 Oktober 2006 - 00:00
Oxymoron Nieuws:
TIEL - Een 27-jarige inwoonster van Tiel is dinsdagmorgen door een 61-jarige plaatsgenoot mishandeld nadat zij een opmerking had gemaakt over hondenpoep. Ook duwde de Tielenaar haar fiets om.