Zuid China - Reisverslag uit Peking, China van Merlijn Schoots - WaarBenJij.nu Zuid China - Reisverslag uit Peking, China van Merlijn Schoots - WaarBenJij.nu

Zuid China

Blijf op de hoogte en volg Merlijn

20 September 2006 | China, Peking

Na 3 dgn Beijing vonden Guy en ik het welletjes en wilden we meer het autentieke China gaan bezichtigen. Overleggen met andere backpackers wat mooi is: Yuangsho. Dus hop 27 uur in de trein en 1,5 uur in de bus op naar Yuangsho dichtbij de grens met Myanmar. Het is hier heel mooi maar het stadje zelf heeft iets weg van Valkenburg. Kitsh dat de klok slaat en meer blanken dan chinezen. Morgen huren we fietsen (zoals alle blanken doen) en gaan we fietsen naar de grotten en genieten van het Karstgebergte. Zie de foto's voor verdere uitleg zou ik zeggen!

• 20 September 2006 - 10:22

Reint:

He Merlijn,

Zucht, heerlijk jongen even lekker op reis! Geniet er van Dr. Schouten! Groeten uit het pitoreske Sittard.

• 20 September 2006 - 10:23

Reint:

oeps even in de war.....lange dagen he

• 20 September 2006 - 13:10

Martin-Hugo:

27 uur in de trein... Dat is zelfs de NS nog niet gelukt. Wel mooi om het landschap aan je voorbij te zien komen, denk ik?

Hey, maar over Valkenburg gesproken... Ik vind het wel logisch dat daar meer blanken zijn dan Chinezen hoor.

Veel plezier in China!

• 20 September 2006 - 15:58

Debbie:

Jullie hebben het geweldig met zijn tweetjes!! Ik ben jaloers. Geniet van de sprookjesachtige omgeving! Ik verwacht hele mooie foto´s :). Heel veel plezier nog lievie!!
    Dikke kus

• 20 September 2006 - 16:03

Kruustens:

Valkenburg? Valkenburg? Straotums End zul je bedoelen! Komde ge mei, den vwatte we efkes inne pint bij die skihut um de hoek!

• 20 September 2006 - 17:47

Opa/oma/dub:

fijn dat je een vlotte reis hebt gehad geniet er van kerel en wij genieten van je belevenissen ende mooie foto,s heel veel hartelijke groeten tot ziens.!!

• 20 September 2006 - 18:00

Papa En Mama:

Wauw, wat een geweldig avontuur, het ziet er heel mooi uit daar, indrukwekkend!
    Fijn, dat jullie het goed maken en genieten!
    Heel veel plezier en lieve groetjes van ons.

• 20 September 2006 - 19:12

Em:

Hey lieve jongen! Leuk ook van jou berichtjes te ontvangen. Wist niet dat je dat van plan was; leuk! Ik heb het je natuurlijk ook al persoonlijk gezegd, maar ik doe het nog een keer; geniet! En denk daarbij dan vooral aan ons. Je lieve vriendinnetje die over minder dan twee weken al moet gaan functioneren als poortarts en een ander lief meisje die helemaal gek wordt van het "systeem" in Amsterdam. Zo kan ik er nog meer noemen... Enjoying yourself even better now??? ;-) Hihi...

Take care! Dikke kus

• 20 September 2006 - 19:27

Carolien:

Wauw, wat mooi boven op die muur! Het water loopt uit je mond bij die BBQ, dat ziet er ook schitterend uit. Ik heb eens gelezen dat moestuinen ook van die kunstwerken zijn. Al gezien? Groetjes en nog veel plezier.